Wat was het gisteren een fantastische avond! En wat was het een vette locatie, zo midden in de stad Bordeaux. Het was mooi weer, al was het wel best heet. Ik had er niet zo’n last van, maar stiekem kost dat dan veel energie. Goed drinken is de key… Ik had vertrouwen richting het weekend. Ik wist dat ik kon winnen, mits ik alle rondjes goed zou rijden.

Photo: Remco Huvermann

Elk rondje dat ik reed, was ik geconcentreerd op mijn start en op nette rondjes. Dat ging super, want ik won elk rondje. Richting de finale kwamen de zenuwen een beetje opzetten. Maar dat hoort erbij… Zonder zenuwen, is het ook niet goed! In de finale mocht ik als eerste kiezen en koos ik voor de binnenkant. Mijn start was goed en op de triple zag ik Elke naast me zitten. Door mijn start aan de binnenkant, kon ik net voor haar de eerste bocht in. Zo zie je maar weer, hoe belangrijk de rondjes ervoor zijn. Het finale rondje daarna netjes uit gereden en ruim gewonnen. Weer een doel afgevinkt en een mooie titel binnen. Super blij met deze Europese titel!

Photo: Remco Huvermann