Photo: Lou Designs & Photography

Het was vandaag weer een mooi lang dagje! Het weer was gelukkig beter dan gisteren, want het zonnetje scheen heerlijk… Mijn manches gingen vandaag wederom goed. Het was wel weer lastig omdat het allemaal zo lang duurde. Dat lange wachten tussendoor, zijn we normaal niet zo gewend. Ik had de hele dag een beetje een sloom gevoel. In de pauze voor de halve finale ben ik even terug naar de camper gegaan. Even mijn rust pakken, wat eten en weer opladen voor de halve finale. Ik had geen geweldige start in mijn halve, maar het ging wel goed. In de finale stond ik wederom op één, met Bondarenko naast me. Mijn start was vandaag iets beter dan gisteren. Bondarenko was op zich prima weg, alleen op de heuvel kwam ik al langszij en onder aan de heuvel was ik ze al voorbij. Mariana stond op drie en op de eerste bult zag ik haar al naar binnen fietsen en naast me komen. Ik sprong de eerste echt superfijn, waardoor ik goed landde en meteen mijn snelheid kon herpakken. Hierdoor kon ik als eerste de bocht in rijden. Ik vond dit wel mooier dan gisteren! Want gisteren moest ik nog moeite doen in de eerste bocht, nu zat ik er meteen voor en dat is natuurlijk mooier. Voor mijn gevoel reed ik mijn rondje echt superstrak, lekker agressief en alle bulten pakte ik goed. Ik dacht dat mijn concurrenten vlak achter me zaten, maar na de race heb ik het filmpje terug gekeken en zag dat er toch een behoorlijk gat tussen zat. Al met al een mooi weekend, met uitstekende resultaten. Heb geen rondje verloren en uiteraard de dubbele winst. Super tevreden met dit resultaat en dit goede gevoel nemen we mee naar de volgende wedstrijd!