Zoals je kunt zien heb ik sinds kort een nieuwe website! Afgelopen jaar heb ik een erg goede en leerzame samenwerking gehad met Rabobank en Tyrsday, en ben ik actiever geworden op de sociale media en op het web, door middel van de mooie website die ze hadden gebouwd voor mij. Helaas is de samenwerking afgelopen en ben ik zelf bezig om mijn website zelf te bouwen!

Inmiddels ben ik ook een studie gestart, de HBO Associate Degree in Media Design. Hiermee wil ik mezelf gaan ontwikkelen in de brede zin van Media Design. Hiermee kan ik meer betekenen voor het team en alle designs die gemaakt moeten worden. Maar ook voor mezelf op het gebied van mijn eigen website en social media! Ik vind het erg leuk om te doen en kijk er dus naar uit om mezelf hiermee te ontwikkelen!

Naast mezelf ontwikkelen, heeft deze website ook nog wat ontwikkeling nodig, dus de komende weken zal ik wat tijd gaan besteden om de website te vullen met wat extra pagina’s en informatie. Voor nu is hij dus nog even een beetje standaard, maar ik doe mijn best om hem zo snel mogelijk af te hebben!