Na mijn overwinning in Argentinië was het tijd om even lekker te niksen. Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek was dan ook zo geboekt. Heerlijk chillen in de zon was het resultaat. Deze vakantie was goed om even tot rust te komen, maar ook om mezelf weer op te laden voor het nieuwe seizoen. De wintertraining stond weer voor de deur en als eerste was er de test bij Energy Lab. Doelen voor het nieuwe seizoen waren weer gesteld en de preps konden beginnen.

De eerste baantraining was op de nieuwe baan in Dessel, het Joel Smets BMX Circuit. Een zeer mooie baan en het was leuk om daar wat rondjes te rijden. Het was nog wel wat onwennig na een aantal weken niet meer op de fiets te hebben gezeten, maar was blij weer terug in training te zijn. ‘Have tons of fun, while training hard’!

Hard trainen kwam een week later, toen begonnen we aan het eerste zware blok met het gehele team. In de sportschool bij Speijers Sports trainen we aan onze kracht deze winter. We hebben veel ruimte en top materiaal beschikbaar om onze krachttrainingen te doen! Ik vind het altijd gezellig om met het gehele team te trainen, veel lachen maar ook heel hard afzien met z’n alle!

Afgelopen rustweek nog eventjes een paar dagen naar New York geweest, voor een heerlijke stedentrip. De concrete jungle, die naam zegt alles. Wat een stad! Super gaaf om gezien te hebben, dan lijkt Amsterdam toch in een keer niet meer zo groot, maar meer een dorp haha.

Nu weer verder met het winterprogramma en werken naar het nieuwe seizoen. De komende tijd is het veel basis leggen, kracht maar ook duur, en de baantrainingen houden we er ook in, we wisselen veel af met waar we heen gaan. Wijchen, Papendal, Kampen, Dedemsvaart en Zolder staan de komende tijd op de planning! Let’s go…